TIME FOR A BREAK OFF?

IMG_9673

BREAK OFF TEAMBUILDING

En pause fra hverdagen, mødet, konferencen eller noget helt andet.

Break off har en varighed af 1-3 timer

Checkpoint - Kommunikation og samarbejde

Gruppen bliver delt i 2 hold, et indehold og et udehold. Indeholdets opgave er så at få udeholdet gennem forskellige checkpoints ved at kommunikere. Der er dog den udfordring, at indeholdet ikke kender udeholdets præcise location. Ved hvert checkpoint vil der være forskellige opgaver, der skal løses. Opgaverne kan indeholde både mentale udfordringer men også fysiske. Der vil bl.a. være gåder der skal løses, blandet med fysiske udfordringer, så her bliver hele holdets evne til at holde hovedet koldt sat på prøve!

Brobygger- Bevarelse af den positive ånd i teamet

 Der skal bygges en bro med materiale, som er udleveret af Teambuilding Vest. Hvert hold skal lave deres del af broen og til sidst sættes alle delene sammen.

Inden byggeriet går i gang, vil nogle af holdene have fået vigtig viden, der er relevant for de andre hold, for at komme i mål. Derfor er det vigtigt at kommunikationen og vidensdelingen fungerer. Til sidst krydser alle broen, og det står nu klart, at man har skabt noget sammen. Denne udfordring knytter bånd og viser at man som virksomhed kommer længst ved at samarbejde og ikke alene.

Trekamp- Involvering af alle deltagere i gruppen

Til Teambuilding Vest’s trekamp dyster de forskellige hold mod hinanden. Her bliver kommunikationsevnerne og samarbejdsevnerne sat på prøve!

Der skal dystes i tre små sjove opgaver, som kun kan lykkes såfremt holdet arbejder sammen og hjælper hinanden. Der er dog ikke meget materiale, der bliver udleveret, så her kan grupperne blive udfordret på kreativiteten.

Nøgleord – balance, kommunikation og samarbejde

Eksempel på tre opgaver: Byg bur til Ægget, Drage bygning og Balance bolden

De tre opgaver vil blive valgt sammen med jer ud fra varighed af event samt om I ønsker det er ude eller inde.

Segway teambuilding- Kommunikation og tiltro

Denne udfordring er for grupper, der ønsker at arbejde med en forbedring af teamets evne til at kommunikere og samarbejde. Denne udfordring er desuden god til at knytte bånd mellem teamets medlemmer. I denne udfordring bliver alle sanser og motorik sat i spil. Her er der lavet forskellige baner, der udfordrer både gruppen som helhed, men især det enkelte individ.

 

 

Baner: blinde-bane, forhindringsbane

Classroom Challenge- Samarbejde i højsæde

Der dystes i hold mod hinanden på tid og antal løste opgaver. Vi kommer ud til mødelokalet, eller hvor I har brug for et break off. Vi arrangerer 4-6 små sjove opgaver, der virkelig sætter holdes evne til at samarbejder på prøve. Til sidst skal vi selvfølgelige kåre vinderholdet.

 

Så står I og mangler et break off, der er spækket med teambuilding og store smil, så er dette det sikre valg. Primært laver vi dette som et indendørs brak off, men kan også laves udendørs.

pause fra hverdagen

Human Business Stratego

De fleste kender nok stratego, hvor man spiller med brikker som er en general eller en bomberydder. Men her får I et kort i hånden og i er brikker. Vi bruger ikke militærgrader men stillingesbetegnelser fra jeres hverdag, så på kortet kan der stå alt fra CEO til pedel. VI har forskellige spil setup, så det bliver ikke kedeligt. Som vi kender fra brætspillet gælder det om at have den rigtige strategi for at vinde. Selvom man har den bedste strategi, er det ikke sikker man vinder. Her er nøgleordet også samarbejde, så holdet kommer på prøve.

Vi giver gerne spillet et twist med forskellige opgaver der kan løses undervejs.

Formidlings Event

Formidlings Event er for de virksomheder, der fornyligt har lagt en ny strategi eller forandringer i øvrigt.

Formålet er at deltagerne af Formidlings Event møder de nye retningslinjer, strategier eller andet på en ny og sjov måde, som så bliver overført til dagligdagen på en positivt måde. Formidlings Event kan tilrettelægges på mange måder og med fokus på forskellige områder. 

 

Ligeledes kan der implementeres teambuilding.

teambuilding

HALF A DAY

A DAY OR MORE