TEAMBUILDING

BREAK OFF TEAMBUILDING

En pause fra hverdagen, mødet, konferencen eller noget helt andet.

Break off har en varighed af 1-3 timer

Checkpoint - Kommunikation og samarbejde

Gruppen bliver delt i 2 hold, et indehold og et udehold. Indeholdets opgave er så at få udeholdet gennem forskellige checkpoints ved at kommunikere. Der er dog den udfordring, at indeholdet ikke kender udeholdets præcise location. Ved hvert checkpoint vil der være forskellige opgaver, der skal løses. Opgaverne kan indeholde både mentale udfordringer men også fysiske. Der vil bl.a. være gåder der skal løses, blandet med fysiske udfordringer, så her bliver hele holdets evne til at holde hovedet koldt sat på prøve!

Brobygger- Bevarelse af den positive ånd i teamet

Der skal bygges en bro med materiale, som er udleveret af Teambuilding Vest. Hvert hold skal lave deres del af broen og til sidst sættes alle delene sammen.

Inden byggeriet går i gang, vil nogle af holdene have fået vigtig viden, der er relevant for de andre hold, for at komme i mål. 

 

Derfor er det vigtigt at kommunikationen og vidensdelingen fungerer. Til sidst krydser alle broen, og det står nu klart, at man har skabt noget sammen. Denne udfordring knytter bånd og viser at man som virksomhed kommer længst ved at samarbejde og ikke alene.

Trekamp- Involvering af alle deltagere i gruppen

Til Teambuilding Vest’s trekamp dyster de forskellige hold mod hinanden. Her bliver kommunikationsevnerne og samarbejdsevnerne sat på prøve!

Der skal dystes i tre små sjove opgaver, som kun kan lykkes såfremt holdet arbejder sammen og hjælper hinanden. Der er dog ikke meget materiale, der bliver udleveret, så her kan grupperne blive udfordret på kreativiteten.

Nøgleord – balance, kommunikation og samarbejde

Eksempel på tre opgaver: Byg bur til Ægget, Drage bygning og Balance bolden

De tre opgaver vil blive valgt sammen med jer ud fra varighed af event samt om I ønsker det er ude eller inde.

Segway teambuilding- Kommunikation og tillid

Denne udfordring er for grupper, der ønsker at arbejde med en forbedring af teamets evne til at kommunikere og samarbejde. Denne udfordring er desuden god til at knytte bånd mellem teamets medlemmer. I denne udfordring bliver alle sanser og motorik sat i spil. Her er der lavet forskellige baner, der udfordrer både gruppen som helhed, men især det enkelte individ.

 

 

Baner: blinde-bane, forhindringsbane

Classroom Challenge- Samarbejde i højsæde

Der dystes i hold mod hinanden på tid og antal løste opgaver. Vi kommer ud til mødelokalet, eller hvor I har brug for et break off. Vi arrangerer 4-6 små sjove opgaver, der virkelig sætter holdes evne til at samarbejder på prøve. Til sidst skal vi selvfølgelige kåre vinderholdet.

 

Så står I og mangler et break off, der er spækket med teambuilding og store smil, så er dette det sikre valg. Primært laver vi dette som et indendørs brak off, men kan også laves udendørs.

pause fra hverdagen

Human Business Stratego

1Untitled-

De fleste kender nok stratego, hvor man spiller med brikker som er en general eller en bomberydder. Men her får I et kort i hånden og i er brikker. Vi bruger ikke militærgrader men stillingesbetegnelser fra jeres hverdag, så på kortet kan der stå alt fra CEO til pedel. VI har forskellige spil setup, så det bliver ikke kedeligt. Som vi kender fra brætspillet gælder det om at have den rigtige strategi for at vinde. Selvom man har den bedste strategi, er det ikke sikker man vinder. Her er nøgleordet også samarbejde, så holdet kommer på prøve.

Vi giver gerne spillet et twist med forskellige opgaver der kan løses undervejs.

Formidlings Event

Formidlings Event er for de virksomheder, der fornyligt har lagt en ny strategi eller forandringer i øvrigt.

Formålet er at deltagerne af Formidlings Event møder de nye retningslinjer, strategier eller andet på en ny og sjov måde, som så bliver overført til dagligdagen på en positivt måde. Formidlings Event kan tilrettelægges på mange måder og med fokus på forskellige områder. 

 

Ligeledes kan der implementeres teambuilding.

teambuilding

HALF A DAY TEAMBUILDING

Med half a day kommer vi mere i dybden med teamets kompetencer og sammenhold. 

Sammen skræddersyre vi jeres næsten teambuilding event.  

Half a day har en varighed af 3-6 timerTeam Challenge

Team Challenge er for grupper der ønsker at arbejde med en forbedring af teamets evne til at kommunikere og samarbejde, og bidrager til at teamet får brug for forskellige kompetencer. Her er fokus på alles deltagelse og evne til at bidrage til gruppens fælles succes. VI sætter rammerne med bl.a. GPS-poster på lokationen, så dit team bliver udfordret til at nå målet i fællesskab.

 

Nøgleord: Sociale relationer, samarbejde, fællesskab, tillid, kommunikation og unikke oplevelser.

 

Efter velkomst og kort intro til brug af gps, sendes alle hold af sted i forskellige grupper. Filosofien er at teamet skal arbejde sammen om at finde locations og her løse udfordringerne som et samlet team.

 

Teambuilding Vest vil under alle opgaver have fokus på teamets evne til:

-Kommunikation og samarbejde

-Involvering af alle deltagere i gruppen

-Evne til at finde den enkeltes spidskompetencer, og gøre brug af disse i fællesskab

-Bevarelse af den positive ånd i teamet

Disse observationer skal danne rammen for kåringen af dagens bedste gruppe.

IMG_9142
CSK_0015-002TEAM RACE

Teambuilding Vest sætter rammerne, så dit team opnår udfordringer som bringer jer ud af comfortzonen og giver fælles minder for livet. Ser I jer selv som en god og fastforankret enhed, der ikke er bange for ordene udvikling og effektiv kommunikation, så er vores Team Race setup i naturen helt sikkert et godt match. Med udgangspunkt i kyst, skov og klitter, opføres til dagen, fysisk handlingsbane i naturen. Herfra skal der dystes team mod team i opgaver der både kan være fysiske, men også mentalt krævende. Hensigten med udfordringen er at se hvordan det enkelte team går til opgaverne når de dukker op, både de planlagte, men også de uventede udfordringer.

 

Nøgleord: Høj puls, dynamik, konkurrence, unikke oplevelser.

 

VestEvent vil under alle opgaver have fokus på teamets evne til:

-Brug af individuelle spidskompetencer som team

-Evne til at bevare den positive ånd, også i pressede situationer

-Finde kreative løsninger, også i uventede situationer

-Bearbejdning af individuelle comfortzoner

-Disse observationer skal danne rammen for kåringen af dagens bedste gruppe

 

Banen man skal gennemføre som gruppe, er typisk omkring 600 meter lang og indeholder op til 12 forskellige stop opgaver, som skal gennemføres inden den videre færd.

teambuilding med vesteventTEAM CAMP

gruppe glad

Ønsker I en fælles oplevelse ud over det sædvanlige, så vær med til at opbygge jeres eget camp-område. Det primære formål med turen er det sociale, at skabe sammenhold eller måske endda at lære hinanden at kende på en helt ny måde. 

 

Vi er i besiddelse af store Finske Sametelte, som skaber rammen og en speciel lejrstemning. Hvis der er specielle ønsker om lejr-lokationer, vil vi gøre alt for at imødekomme dem. I opsætter selv egen camp, hugger brænde, laver kaffe og tilbereder mad over bål m.m. Undervejs får I udfordringer og lærer outdoor-teknikker som bringer fællesskab og hyggen frem i teamet.

  KAPTAJNENS MARERIDT

IMG_0267

Kaptajnens mareridt må være at skibet synker? 

Men dette er helt op til teamets indsat og samarbejdsevne – for nu skal der bygges. Med de udleverede materialer skal I skabe en konstruktion, der ikke synker. Jeres udfordring er at få kaptajnen sikkert fra A til B uden fartøjet synker.

Klarer alle hold denne udfordring og holder jeres konstruktion til at blive søsat? Så afslutter vi dagen med et race, kaptajn mod kaptajn.

Denne teambuildingevent kan laves i mange forskellige typer og sværhedsgrader, så lyder dette som noget for jer så aftaler vi nærmer.

BREAK OFF

HALF A DAY

A DAY OR MORE