HALF A DAY

DSC_0010

HALF A DAY TEAMBUILDINGTeam Challenge

Team Challenge er for grupper der ønsker at arbejde med en forbedring af teamets evne til at kommunikere og samarbejde, og bidrager til at teamet får brug for forskellige kompetencer. Her er fokus på alles deltagelse og evne til at bidrage til gruppens fælles succes. VI sætter rammerne med bl.a. GPS-poster på lokationen, så dit team bliver udfordret til at nå målet i fællesskab.

 

Nøgleord: Sociale relationer, samarbejde, fællesskab, tillid, kommunikation og unikke oplevelser.

 

Efter velkomst og kort intro til brug af gps, sendes alle hold af sted i forskellige grupper. Filosofien er at teamet skal arbejde sammen om at finde locations og her løse udfordringerne som et samlet team.

 

Teambuilding Vest vil under alle opgaver have fokus på teamets evne til:

-Kommunikation og samarbejde

-Involvering af alle deltagere i gruppen

-Evne til at finde den enkeltes spidskompetencer, og gøre brug af disse i fællesskab

-Bevarelse af den positive ånd i teamet

Disse observationer skal danne rammen for kåringen af dagens bedste gruppe.TEAM RACE

Teambuilding Vest sætter rammerne, så dit team opnår udfordringer som bringer jer ud af comfortzonen og giver fælles minder for livet. Ser I jer selv som en god og fastforankret enhed, der ikke er bange for ordene udvikling og effektiv kommunikation, så er vores Team Race setup i naturen helt sikkert et godt match. Med udgangspunkt i kyst, skov og klitter, opføres til dagen, fysisk handlingsbane i naturen. Herfra skal der dystes team mod team i opgaver der både kan være fysiske, men også mentalt krævende. Hensigten med udfordringen er at se hvordan det enkelte team går til opgaverne når de dukker op, både de planlagte, men også de uventede udfordringer.

 

Nøgleord: Høj puls, dynamik, konkurrence, unikke oplevelser.

 

VestEvent vil under alle opgaver have fokus på teamets evne til:

-Brug af individuelle spidskompetencer som team

-Evne til at bevare den positive ånd, også i pressede situationer

-Finde kreative løsninger, også i uventede situationer

-Bearbejdning af individuelle comfortzoner

-Disse observationer skal danne rammen for kåringen af dagens bedste gruppe

 

Banen man skal gennemføre som gruppe, er typisk omkring 600 meter lang og indeholder op til 12 forskellige stop opgaver, som skal gennemføres inden den videre færd.

teambuilding med vesteventTEAM CAMP

gruppe glad

Ønsker I en fælles oplevelse ud over det sædvanlige, så vær med til at opbygge jeres eget camp-område. Det primære formål med turen er det sociale, at skabe sammenhold eller måske endda at lære hinanden at kende på en helt ny måde. 

 

Vi er i besiddelse af store Finske Sametelte, som skaber rammen og en speciel lejrstemning. Hvis der er specielle ønsker om lejr-lokationer, vil vi gøre alt for at imødekomme dem. I opsætter selv egen camp, hugger brænde, laver kaffe og tilbereder mad over bål m.m. Undervejs får I udfordringer og lærer outdoor-teknikker som bringer fællesskab og hyggen frem i teamet.

  KAPTAJNENS MARERIDT

IMG_0267

Kaptajnens mareridt må være at skibet synker? 

 

Men dette er helt op til teamets indsat og samarbejdsevne – for nu skal der bygges. Med de udleverede materialer skal I skabe en konstruktion, der ikke synker. Jeres udfordring er at få kaptajnen sikkert fra A til B uden fartøjet synker.

Klarer alle hold denne udfordring og holder jeres konstruktion til at blive søsat? Så afslutter vi dagen med et race, kaptajn mod kaptajn.

 

 

Denne teambuildingevent kan laves i mange forskellige typer og sværhedsgrader, så lyder dette som noget for jer så aftaler vi nærmer.

BREAK OFF

A DAY OR MORE